Τρίτη, 24/4/2018 English Version 
Flowernet
Αυθημερόν Παράδοση
για παραγγελίες εώς 5μμ
Γιορτάζουν
Πλήρες εορτολόγιο
Δευ - Παρ 09:00 - 19-00 | Σαβ - Κυρ 10:00 - 18:00!
    Είσοδος    Εγγραφή  ·  Επαναφορά Κωδικού 
    Το καλάθι σας είναι άδειο!
 Γρήγορη αναζήτηση:     


Διαδικασία Αγοράς

Επιλογή Προϊόντος:
Αρχικά επιλέγετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Στη ίδια σελίδα προχωράτε και στην επιλογή περιοχής παραλήπτη, ημερομηνίας και χρονικού διαστήματος παράδοσης και συνοδευτικού δώρου, δίνοντας έναν πιο προσωπικό τόνο στην αγορά σας.
Το σύστημα αμέσως αναζητά τον κοντινότερο συνεργάτη, με σκοπό να σας εξασφαλίσει το χαμηλότερο δυνατό κόστος μεταφορικών.

Βήμα 1ο: Καλάθι αγορών
Πραγματοποιείστε τυχόν αλλαγές στην παραγγελία σας προσθέτοντας ή αφαιρώντας προϊόντα και συνοδευτικά δώρα. Εάν διαθέτετε tokens από προηγούμενες αγορές σας, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε κερδίζοντας την σχετική έκπτωση. Επίσης, εδώ μπορείτε να κάνετε χρήση στο εκπτωτικό κωδικό που πιθανόν διαθέτετε.

Πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα εάν είστε ήδη εγγεγραμμένο μέλος θα πρέπει να εισάγετε τα συνθηματικά σας για να αναγνωριστείτε από το σύστημα ή σε περίπτωση που μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά, να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας για την εγγραφή σας. Με τον τρόπο αυτό αποκτάτε τη δυνατότητα να κερδίζετε tokens σε κάθε σας αγορά (σας επιστρέφουμε σε tokens περίπου το 10% των χρημάτων που ξοδεύετε). Τα tokens τα χρησιμοποιείτε όποτε εσείς επιθυμείτε, κερδίζοντας σημαντικές εκπτώσεις. Επιπλέον, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να γνωρίζετε την ακριβή κατάσταση της παραγγελίας σας και να απολαμβάνετε μία σειρά από χρήσιμες υπηρεσίες, οι οποίες έχουν σκοπό να επιταχύνουν τυχόν μελλοντικές σας αγορές.

Βήμα 2ο: Στοιχεία παραλήπτη
Συμπληρώστε τα στοιχεία του παραλήπτη ή επιλέξτε έναν από την προσωπική σας αντζέντα. Εδώ ορίζεται και το αν επιθυμείτε ή όχι να επικοινωνήσουμε με τον/την παραλήπτη/ρια πριν την παράδοση για την επιβεβαίωση της παρουσίας του στον τόπο παράδοσης. Στο πεδίο "κείμενο κάρτας" συμπληρώστε τις ευχές ή το μήνυμά σας προς το άτομο που απευθύνεστε. Εάν επιθυμείτε να επιλέξετε μία ιδιαίτερη ευχητήρια κάρτα από την πλούσια συλλογή μας, απλά πατήστε στον σύνδεσμο "επιλογή κάρτας".

Βήμα 3ο: Στοιχεία χρέωσης
Επιλέξετε απλή απόδειξη ή τιμολόγιο και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στην φόρμα που ακολουθεί. Στην "επιλογή τρόπου χρέωσης" μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα ή κάνοντας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην περίπτωση που επιλέξετε να καταθέσετε το απαιτούμενο ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας ότι η αποστολή των προϊόντων που επιλέξατε θα πραγματοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσή σας.

Βήμα 4ο: Επιβεβαίωση παραγγελίας
Σε αυτό το σημείο έχετε την τελευταία ευκαιρία να ελέγξετε την παραγγελία σας. Δείτε αναλυτικά και επιβεβαιώστε με προσοχή όλα τα στοιχεία της, καθώς και τα στοιχεία αγοραστή και χρέωσης. Εάν έχετε επιλέξει να καταθέσετε το απαιτούμενο ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό, πατώντας το κουμπί "ΣΥΝΕΧΕΙΑ" η διαδικασία της χρέωσής σας θα ολοκληρωθεί.

Βήμα 5ο: Ολοκλήρωση συναλλαγής
Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα οδηγηθείτε σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για να πληκτρολογήσετε τα στοιχεία της και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία χρέωσης. Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι συναλλαγή πραγματοποιείται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, απ' ευθείας στο online σύστημα της τράπεζας EUROBANK.

--------------------------------------------------------------

Το προφίλ μου

Στο προφίλ σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγές στα προσωπικά σας στοιχεία, τα οποία χρησιμοποιούνται και στις διαδικασίες χρέωσης και έκδοσης αποδείξεων / τιμολογίων. Επίσης, μπορείτε να κάνετε αλλαγή password για λόγους ασφάλειας.

--------------------------------------------------------------

Οι επαφές μου

Στις επαφές σας μπορείτε να διατηρείτε όλους τους πιθανούς παραλήπτες και προορισμούς για τα προϊόντα που αγοράζετε στο flowernet.gr. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τις αγορές σας και να επιταχύνετε σημαντικά τις διαδικασίες.

--------------------------------------------------------------

Οι παραγγελίες μου

Εδώ μπορείτε να ελέγξετε το status των παραγγελιών που έχετε κάνει μέσω του flowernet.gr. Μία παραγγελία μπορεί να είναι σε: "Αναμονή" έως ότου επιβεβαιωθεί από το συνεργαζόμενο ανθοπωλείο, "Επιβεβαιώθηκε" όταν έχει επιβεβαιωθεί η λήψη της, "Εκτελέστηκε" όταν παραδοθεί με επιτυχία στον παραλήπτη της, "Αποτυχία" όταν για κάποιο λόγο δεν βρεθεί ο παραλήπτης της και "Ακυρώθηκε" όταν για κάποιο λόγο ακυρωθεί η αποστολή της από εσάς ή το κατάστημα.

--------------------------------------------------------------

Το εορτολόγιο μου

Στο προσωπικό σας εορτολόγιο μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα με γιορτές, γενέθλια και επετείους που πρέπει να θυμόσαστε. Εμείς αναλαμβάνουμε να σας τις υπενθυμίζουμε ακριβώς τη χρονική στιγμή που θα επιλέξετε (μία ημέρα πριν, δύο ημέρες πριν, κλπ).

--------------------------------------------------------------

Τα tokens

Πως κερδίζω tokens;
Σε κάθε αγορά σας από το flowernet.gr σας επιστρέφουμε σε tokens περίπου το 10% των χρημάτων που ξοδεύετε, αρκεί στην "αναγνώριση χρήστη" (2ο βήμα) να έχετε επιλέξει "ΣΥΝΕΧΕΙΑ με log-in" και να έχετε δώσει ένα έγκυρο e-mail και ένα password.

Πότε δεν κερδίζω tokens;
Δε δικαιούστε επιστροφή tokens σε δύο (2) περιπτώσεις: 1) 'Οταν έχετε επιλέξει "ΣΥΝΕΧΕΙΑ χωρίς log-in" χωρίς να έχετε δώσει ένα έγκυρο e-mail και ένα password. Σε αυτήν την περίπτωση δεν δημιουργείται κάποιο επώνυμο λογαριασμό στο flowernet.gr και μας είναι αδύνατο να γνωρίζουμε σε ποιον να επιστρέψουμε τα tokens. 2) 'Οταν χρησιμοποιείται tokens για την αγορά ενός προϊόντος με έκπτωση.

Πότε και πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τα tokens μου;
Τα tokens σας μπορείτε να τα εξαργυρώνεται όποτε εσείς επιθυμείτε, πετυχαίνοντας σημαντικές εκπτώσεις. Κάθε προϊόν έχει 2 τιμές. Μία χωρίς και μία με συνδυασμό tokens (π.χ. €40,00 ή €37,50 και 5 tokens). Εάν λοιπόν επιλέξετε κάποιο προϊόν και θελήσετε να το αγοράσετε με έκπτωση, χρησιμοποιώντας κάποια από τα tokens σας, τότε στο καλάθι αγορών σας θα πρέπει να επιλέξετε τη δεύτερη τιμή, η οποία περιέχει και τη σχετική έκπτωση.


 
Είδος:
Χώρα:


Νομός:
Περιοχή / Δήμος:

Με αξία:
Aπό: Έως
 
Αναζήτηση
'Ολες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ
νεα προιοντα
ελευθερη επιλογη λουλουδιων
λουλουδια ανα περισταση
Γενέθλια Γέννηση
Έκπληξη! Επέτειος
Επαγγελματικό δώρο Έτσι απλά...
ΣE ΑΓΑΠΩ! Σε ευχαριστώ
Συγχαρητήρια Περαστικά
Χριστούγεννα Εγκαίνια
Γιορτή Αρραβώνας
Δώρο βάπτισης Δώρο γάμου
Συγγνώμη Για τη μητέρα
Πάσχα Για εκείνη
Για εκείνον Συλλυπητήρια
Για τον πατέρα

λουλουδια
Αλστρομέριες Αμαρυλλίδες
Ανθούρια Ζέρμπερες
Ηλίανθοι Κάλες
Λίλιουμ Λυσίανθοι
Μπράσικες Ορχιδέες
Στερλίτσιες Τουλίπες
Τριαντάφυλλα Φρέζιες
Χρυσάνθεμα
χρωματα
Ασημί Δίχρωμο
Κίτρινο Κόκκινο
Λευκό Μαύρο
Μπλε Μωβ
Πολύχρωμο Πορτοκαλί
Πράσινο Ροδακινί
Ροζ Χρυσό
υλικα-περιεκτες
Polyresin Γυαλί
Δέρμα Κεραμικό
Κερί Μέταλλο
Μπαμπού Ξύλο
Πέτρα Πλαστικό
Σχοινί Τσόχα
'Υφασμα Χαρτί
Ψάθα


επιλογη λουλουδιων για μπουκετο
 

Call Center


Βρείτε μας στo Facebook & Instagram
 
    

vbvisa secure_code visa mastercard maestro PayPal
(& σε τραπεζικούς λογ/σμούς
Eurobank:
ΛΟΓΑΡ.: 0026.0328.93.0201010609
Εθνική:
ΛΟΓΑΡ.: 05100324259
Πειραιώς:
ΛΟΓΑΡ.: 64 0914 2484 908
Το FlowerNet ειδικεύεται στην αποστολή λουλουδιών και δώρων, επεκτείνοντας καθημερινά το δίκτυο του στην Ελλάδα και τον κόσμο, επιλέγοντας προσεκτικά τους συνεργάτες του. Τα συνεργαζόμενα ανθοπωλεία πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Flowernet © 2004-2017, All Rights Reserved · info@flowernet.gr
Αποστολή λουλουδιών στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Online δίκτυο ανθοπωλείων με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Στείλτε λουλούδια στους αγαπημένους σας εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα και χαρίστε τους ένα χαμόγελο και μία όμορφη στιγμή.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ: Το FlowerNet σας εγγυάται υψηλή ποιότητα προϊόντων και άψογη εξυπηρέτηση. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή σας και αυτό σας εγγυόμαστε. Τα προϊόντα που επιλέγετε είναι και αυτά που δεσμευόμαστε ότι θα παραδοθούν. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις υπάρχει η πιθανότητα κάποιο είδος λουλουδιού ή συνοδευτικού δώρου να έχει εξαντληθεί ή να μην υπάρχει στον ίδιο ακριβώς χρωματισμό. Σε αυτή την περίπτωση θα αντικατασταθεί με παρόμοιο είδος, της ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας. Σε περίπτωση που η συγκεκριμένη αλλαγή διαφοροποιεί σημαντικά την εικόνα του προϊόντος που αρχικά παραγγείλατε, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει και να ζητήσει τη συγκατάθεσή σας για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας. Αν δε μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε αμέσως με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, καλώντας το 210 89 40 100.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ / ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: Για τις αποστολές σας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 διαφορετικά χρονικά διαστήματα της ημέρας: 1) Οποιαδήποτε Στιγμή - 2) 09:00-15:00 - 3) 12:00-18:00 - 4) 18:00-23:00.
Σημειώστε ότι αν έχετε επιλέξει να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει να υπάρχει αρκετός χρόνος μεταξύ της της κατάθεσης και της αποστολής σας, έτσι ώστε να είναι δυνατή η επιβεβαίωσή της.
Στο FlowerNet για κάθε αποστολή σας χρεώνεστε ξεχωριστά και με ένα κόστος μεταφορικών. Έτσι, εσείς γνωρίζετε ακριβώς πόσο αξίζουν τα λουλούδια ή τα δώρα που παραγγείλατε και εμείς έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε ''δίκαιες'' χρεώσεις. Εάν τα έξοδα αποστολής συμπεριλαμβανόντουσαν στην τιμή των προϊόντων μας, σε πολλές περιπτώσεις θα σας χρεώναμε περισσότερο από αυτό που θα έπρεπε.
Τα έξοδα αποστολής για κάθε προϊόν μπορείτε να τα δείτε κάνοντας ''κλικ'' στο αντίστοιχο εικονίδιο με το φορτηγάκι. Το κόστος αυτό ποικίλει ανάλογα με την τοποθεσία του παραλήπτη.
Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να κάνετε παραπάνω από μία αποστολές, για να δείτε την ανάλυση του κόστους των μεταφορικών για κάθε παραγγελία σας, στο βήμα ''ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ'' πατήστε στον μεγεθυντικό φακό δίπλα από το πεδίο "ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ".

Τριαντάφυλλο - Τουλίπα - Λυσίανθος - Ανθούριο - Πουλί του Παραδείσου (Στερλίτσια) - Χρυσάνθεμο - Ζέρμπερα - Λίλιουμ - Ορχιδέα - Αμαρυλλίδα - Φρέζια - Ανεμώνη - Ηλίανθος - Αλστρομέρια - Μπράσικα - Ορνιθογκάλουμ - Υπέρικουμ - Νάρκισσος - Κάλα - Νεραγκούλα - Σολιντάστερ - Βιολέτα - Ντάλια - Βιβούρνο - Γαρύφαλλο - Γαρδένια - Στεφανότις - Ελικόνια - Λιάτρις - Υάκινθος - Ίρις - Παιώνια - Ορτανσία - Μπονσάϊ - Μπαμπού - Σπαθίφυλλο - Φαλενόψις.