Τρόποι Αποστολής

Αποστολές

Το FlowerNet αποστέλει προϊόντα στους περισσότερους νομούς της Ελλάδας και σε ένα μεγάλο αριθμό άλλων χωρών. Καθημερινά επεκτείνουμε το δίκτυο μας στην Ελλάδα και τον κόσμο, επιλέγοντας προσεκτικά τους συνεργάτες μας. Σύντομα θα μπορούμε να στέλνουμε τα λουλούδια και τα δώρα σας σε ακόμη περισσότερους προορισμούς.

Αποστολές προϊόντων εκτελούνται όλες τις μέρες της εβδομάδας.
Αυθημερόν παράδοση γίνεται σε παραγγελίες που καταχωρούνται έως τις 15:00 Δευτέρα – Σάββατο.
Για παραδόσεις την Κυριακή εκτελούνται όσες έχουν καταχωρηθεί έως το προηγούμενο Σάββατο στις 15:00.
Αν επιθυμείτε αυθημερόν παράδοση πέραν του χρονικού ορίου μπορείτε να καλέσετε στο 2108940100 για να σας εξυπηρετήσουμε.

Έξοδα Αποστολής (μεταφορικά)

Κάθε αποστολή λουλουδιών έχει το δικό της κόστος μεταφορικών έτσι ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πόσο αξίζουν τα λουλούδια ή τα δώρα που παραγγείλατε και πόσο ακριβώς η υπηρεσία της αποστολής τους. Σημειώστε ότι δεν εκτελούνται παραδόσεις χωρίς να επικοινωνήσουμε νωρίτερα τηλεφωνικά με τον παραλήπτη και να κανονιστεί το ωράριο παράδοσης. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην καλέσουμε τον παραλήπτη υποχρεούστε να το αναφέρετε ως σχόλιο στην παραγγελία σας. Με αυτόν τον τρόπο αν γίνει ανεπιτυχής προσπάθεια παράδοσης λόγω απουσίας του παραλήπτη το προϊόν επιστρέφει σε εμάς και επιβαρύνεστε εκ νέου τα μεταφορικά για δεύτερη αποστολή την επόμενη διαθέσιμη εργάσιμη ημέρα.

Tα έξοδα αποστολής για κάθε προϊόν μπορείτε να τα δείτε κάνοντας ''κλικ'' στο αντίστοιχο εικονίδιο με το φορτηγάκι. Το κόστος αυτό ποικίλει ανάλογα με την τοποθεσία του παραλήπτη.

Flower Club Membership

Γίνετε τώρα μέλη στο Flower Club του flowernet.gr για να μαθαίνετε πρώτοι για τις μοναδικές προσφορές & τα νέα μας προϊόντα! Κάθε μήνα, με τυχαία επιλογή, ένα μέλος του Flower Club κερδίζει μία αποστολή μπουκέτου αξίας €60.

Παράδοση σε 90'

Για επιλεγμένα προϊόντα, με παράδοση στην Αττική.

Αυθημερόν Παράδοση

Για παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως 3μ.μ. (για παράδοση την Κυριακή, έως Σάββατο 3μ.μ.)

Εγγύηση Ποιότητας

Χρησιμοποιούμε ολόφρεσκα λουλούδια και κορυφαίας διαλογής εγχώρια και εξωτικά φυτά

210 89 40 100

Τηλεφωνικές παραγγελίες - Εξυπηρέτηση πελατών ΔΕΥ - ΠΑΡ: 9:00 - 17:00 | ΣΑΒ: 10:00 - 17:00
forever-roses
forever-roses-mobile